‘El pistoler’, Genís Soldevila, deixa l’Inter Cub Escaldes

L’entitat esportiva, a més, també ha anunciat la baixa de dos internacionals, el porter Josep Gomes i el migcampista Ludovic Clemente, i Jesús Coca

Genís Soldevila celebra un dels gols marcats amb la samarreta de l'Inter d'Escaldes.
Genís Soldevila celebra un dels gols marcats amb la samarreta de l'Inter d'Escaldes. INTER ESCALDES

Dia de comiats a l’Inter Club Escaldes i és que l’entitat ha comunicat quatre baixes de cop. Genís Soldevila, Josep Gomes, Ludovic Clemente i Jesús Coca no continuaran a l’equip la temporada vinent, sense que s’hagi desvetllat el seu futur.

De les diferents baixes, una de les més sonades ha estat la de màxim golejador de l'entitat, Genís Soldevila. Des que va arribar al club, l'agost del 2018, ha marcat 60 gols en els 113 partits que ha disputat i que el converteix en el màxim golejador de la història des que es va refundar el 2015. Soldevila marxa amb 3 Lligues Nacionals, 2 Supercopes d'Andorra i 1 Copa Constitució sota el braç.

 

 

Tampoc es queda enrere l'adeu de Josep Gomes i Ludovic Clemente. Tots dos fixos en les convocatòries de la selecció. D'una banda, Gomes és el porter amb més partits a la història de l'Inter, amb 80 aparicions, i va ser un clar protagonista perquè la portaria de l'equip escaldenc fos la menys batuda les temporades 2020-21 i 2021-22. També marxa amb 6 títols durant la seva vinculació amb l'entitat: 3 Lligues Nacionals, 2 Supercopes d'Andorra i 1 Copa Constitució.

Per la seva part, Clemente ha defensat la samarreta blava i negre en 33 ocasions i ha marcat dos gols. El migcampista marxa del conjunt gracienc amb Lligues i 2 Supercopes. Una desvinculació, però que no és total, ja que continuarà entrenant a equips de la base de l'entitat.

La darrera de les baixes anunciades és la del porter Jesús Coca. Tot i només estar una temporada s'ha sabut compenetrar a la perfecció amb Gomes per ser l'equip menys golejat durant la temporada 2021-2022.

Comentaris (2)

Trending