La disputa entre Lima i la FAF s’estanca i el jugador no descarta prendre accions legals

L’internacional defensa que la Constitució reconeix el dret a associació i que les crítiques de l’AFA no són motiu suficient per apartar un jugador de la selecció

Ilde Lima durant la compareixença que va realitzar fa gairebé un mes per argumentar la seva posició
Ilde Lima durant la compareixença que va realitzar fa gairebé un mes per argumentar la seva posició Toni Solanelles

El jugador de l’Inter Club d’Escaldes i internacional amb la selecció andorrana de futbol, Ildefons Lima ha declarat aquest dijous que no té cap notícia nova de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) i ha lamentat de nou que se l’aparti de l’absoluta per temes extraesportius, com són les crítiques de l’Associació de Futbolistes (AFA) -la qual presideix- amb algunes de les decisions adoptades en relació amb la gestió del futbol i la Covid. “Això no acaba aquí”, ha afirmat.

“Porto més de 20 anys trencant-me la cara pel país. El dret a associació està reconegut per la Constitució d’Andorra i no crec que les crítiques que s’han fet des de l’AFA siguin tan importants com per apartar-me de la selecció. Teniu l’exemple de Messi al Barcelona”, ha manifestat el jugador, que no entén com es pot permetre una acció contra la seva figura d’aquesta magnitud sense cap conseqüència. “Estem estudiant la situació i no descarto realitzar alguna acció legal contra la FAF.

Comentaris (10)

Trending