Novè lloc d'Irineu Esteve als 15 quilòmetres de Val Müstair

Carola Vila ocupa la quaranta-setena posició a la seva prova del Tour d'Esquí que s'ha disputat aquest dissabte a l'estació suïssa

Irineu Esteve.
Irineu Esteve. FAE

Irineu Esteve ha aconseguit un excel·lent novè lloc a la prova dels 15 quilòmetres clàssics d'esquí de fons que s'ha disputat a l'estació suïssa de Val Müstair. Carola Vila ha ocupat el lloc 47 a la seva cursa de 10 quilòmetres. Esteve ha fet un temps de 34.57.1 a 47 segons del guanyador, el rus Alexander Bolhshunov. Vila ha cobert el seu recorregut en 32.55.2 a més de dos minuts de la vencedora, la sueca Linn Svahn. Aquest diumenge tornaran a competir a la mateixa estació.

Alexander Bolshunov va guanyar l'edició 2020 del Tour d'Esquí i és el gran dominador de l'especialitat. Ha superat a la cursa d'aquest dissabte, Dario Cologna (Suïssa) i el rus Ivan Yakimushkin. Esteve ha entrat per davant d'altres esquiadors d'alt nivell com els francesos Clement Parisse i Jean Marc Gaillard.

Esteve i Vila van debutar divendres amb la prova d'esprint que no és la seva especialitat i aquest diumenge competiran en la de persecució a la mateixa estació de Val Müstair. A la classificació general del Tour d'Esquí, Bolshunov és el líder indiscutible.

La quinzena edició del Tour d'Esquí portarà els participants a l'estacions italianes de Toblach (5 i 6 de gener) i Val de Fiemme (9 i 10 de gener).

Etiquetes

Comentaris

Trending