Derrota del MoraBanc en el darrer amistós previ al debut en l’ACB

Els d’Ibon Navarro cauen (92-79) davant d’un Casademont Saragossa amb un Nico Brussino i un Jonathan Barreiro especialment inspirats

Un instant del partit amistòs jugat contra el Casademont Saragossa.
Un instant del partit amistòs jugat contra el Casademont Saragossa. Casademont Saragossa

El MoraBanc Andorra ha caigut derrotat a la pista del Casademont Saragossa en el darrer amistós abans del debut a la Lliga ACB que tindrà lloc el cap de setmana vinent davant l’UCAM Múrcia. Els tricolors han evidenciat la manca d’efectius provocada per la plaga de lesions que afecta la plantilla i han acabat perdent per tretze punts (92-72). El duel s’ha acabat decidint en un pèssim darrer quart pels d’Ibon Navarro, sobretot en l’aspecte anotador.

El MoraBanc ha posat fi a la pretemporada amb un regust amarg de boca. En el darrer partit de preparació, i tot just cinc dies després de tastar la glòria amb la victòria a la Lliga Catalana, els andorrans han donat la de sorra en la seva visita a la capital aragonesa. I això que, per moments, el duel ha estat igualat. Així, al primer quart ni uns ni altres han aconseguit obrir forat al marcador, amb bones dades anotadores de Senglin i Palsson.

En canvi, en el segon quart el Casademont ha estat més entonat i ha aconseguit marxar onze a dalt. La reacció andorrana ha arribat de les mans de Nacho Llovet, Palsson i Senglin, que han reduït la distància fins a quatre punts. Els aragonesos, però, han tancat el primer temps amb en ratxa i han marxat al descans amb un +9 al marcador (53-44).

Al segon temps, el MoraBanc ha anat sempre a remolc. Els tricolors han trobat moltes dificultats per contrarestar la bona actuació de Nico Brussino i Jonathan Barreiro, acompanyats de l’encert des de fora del perímetre d’Ennis i Benzing. A més, al darrer quart la bona defensa aragonesa ha deixat gairebé sec el conjunt andorrà, que no ha tingut opció d’apropar-se en el marcador i evitar la desfeta prèvia al debut en lliga.