Dejan Todorovic es deixa estimar: Tenerife primer possible interessat

L’exterior serbi format a l’Estat espanyol acaba contracte amb el MoraBanc i els seus assessors ja l’han posat al mercat malgrat que el club andorrà estaria interessat en la continuïtat

Dejan Todorovic es prepara per llançar un tir lliure en un partit de l'Eurocup.
Dejan Todorovic es prepara per llançar un tir lliure en un partit de l'Eurocup. A. MARTIN / MORABANC

Diversos jugadors del MoraBanc Andorra generen interès en un mercat estival que malgrat la situació excepcional que es viu pel coronavirus es comença a activar. Si Moussa Diagne és un dels noms que ha sortit a la palestra, ara és Dejan Todorovic el que es deixa estimar. O dit d’una altra manera, un dels primers que els seus representants posen al mercat per tal de mirar de revaloritzar el seu catxet fins i tot davant una possible negociació amb el club andorrà.

De fet, l’entitat presidida per Gorka Aixàs estaria interessada en la continuïtat de l’exterior serbi, però no pas a qualsevol preu. A més a més, a les oficines de la Baixada del Molí hi ha molta cautela i discreció amb els passos a seguir davant la incertesa que genera tota la qüestió del coronavirus. Todorovic acaba contracte aquest estiu i ja s’estan fent moviments i especulacions. De fet, el periodista Ignacio Ojeda va anunciar en el se compte de Twitter (@Igojeda) que el jugador estaria en l’òrbita del Tenerife, un dels clubs que coincidirà amb el MoraBanc en la fase final de la Lliga Endesa que es disputarà finalment a València.

Encara que tot són especulacions, no seria pas gens d’estranyar que el jugador que es va formar a Màlaga per jugar després i ja com a professional quatre anys a Bilbao, interessés a Txus Vidorreta, un tècnic que el coneix molt molt, i que continuarà a l’illa canària. De fet, el preparador basc ja l’hauria mirat de temptar fa uns mesos per reforçar el projecte tinerfeny. Todorovic ha fet fins ara unes mitjanes de 8,7 punts i 3,1 rebots per partit. Ha obtingut 6,4 crèdits de mitjana. Però més enllà de les estadístiques i del bon llançament de què disposa, una de les coses que fan encara més interessant el serbi és que no ocupa plaça d’estranger per haver-se format a l’Estat espanyol.

Etiquetes

Comentaris

Trending