Decebedor 66è lloc de Cande Moreno al primer supergegant de la Copa d’Europa a Zinal

L’esquiadora reconeix que no entén massa el seu resultat perquè la pista estava bé, però també admet que feia tres setmanes que no s’entrenava

Cande Moreno en una competició anterior.
Cande Moreno en una competició anterior. ARXIU

Més de tres segons l’han separat de la guanyadora de la prova d’avui. Cande Moreno ha acabat en un decebedor 66è lloc en el primer supergegant de la Copa d’Europa de Zinal, a Suïssa. Moreno no s’explica el resultat perquè les condicions de neu i meteorologia eren bones però, alhora, reconeix que potser alguna cosa hi ha tingut a veure el fet que feia tres setmanes que no s’entrenava.

Aquest dilluns era el torn per a la Copa d'Europa de velocitat femenina, que se cita fins demà a la localitat suïssa i el paper de Moreno no ha estat gaire reeixit. Zinal (Suïssa). En competició ha entrat Cande Moreno, que ha estat 66ª en la primera cursa d'aquests dos dies. L'esquiadora andorrana ha marcat un temps de 1.14.93, a 3.63 de la guanyadora, la suïssa Stephanie Jenal, que s'ha imposat amb un temps de 1.11.30.

Moreno ha manifestat després de la cursa que “la veritat és que és un resultat que no m'esperava, per a res, perquè la pista estava bé, la neu molt bé, amb sol i les condicions eren molt favorables... És un perfil de pista que penso que em pot afavorir perquè hi ha una part de mur i se'm donen bé els murs. Realment no he fet cap errada així gran, i penso que he esquiat bé. No he fet res així com per estar tan endarrere. Era una pista fàcil, i la veritat és que no entenc massa el meu resultat, però a la tarda mirarem el vídeo i veurem en què podem millorar”.

L’esquiadora andorrana ha explicat que “porto tres setmanes sense entrenar, era aquesta la meva primera carrera, els entrenaments durant l'estiu potser la preparació no ha sigut la ideal per les molèsties a l'esquena, però jo estava optimista, pensava que podia fer-ho bé i no estic gens d'acord amb el meu resultat d'avui. Demà un altre dia, i farem com si fos la primera altre cop. Demà s'haurà de fer més gas, millorar en els punts que hagi fallat avui i espero fer una cursa millor”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending