El coronavirus torna a fer la guitza, indirectament, al MoraBanc Andorra

El duel que els tricolors havien de disputar el pròxim dijous contra el Monbus Obradoiro s’ha ajornat pel brot de Covid-19 que afecta el conjunt gallec

Instant d'un partit del Morabanc amb públic a les graderies.
Instant d'un partit del Morabanc amb públic a les graderies.

El duel que el MoraBanc Andorra havia de disputar dijous vinent a la pista del Monbus Obradoiro s’ha ajornat a conseqüència del brot de coronavirus detectat a la plantilla del conjunt gallec. En els darrer dies, fins a sis jugadors han donat positiu per Covid-19, fet que ha obligat a aïllar-los. De fet, el duel que havien de disputar contra l’Estudiantes aquest cap de setmana ja es va suspendre ara fa uns dies.

Les alertes van saltar el passat dimarts, amb la detecció d’un cas entre els jugadors de l’Obradoiro. Seguint el protocol establert, es van realitzar més PCR a la resta de la plantilla i els resultats han permès trobar cinc positius més.

Per tot això, i seguint la forma de fer que ja va viure el MoraBanc, s’ha confinat la plantilla gallega i s’han començat a ajornar els partits que s’havien de disputar aquests dies. El primer, el de l’Estudiantes es disputarà el 21 de gener. Ara, l’ACB ha informat que també queda suspès el duel contra el MoraBanc, que s’havia de jugar el dia 7. Encara no se sap la data per recuperar-lo.

No és pas l’únic duel de les pròximes jornades afectat per una situació similar. El partit entre l’UCAM Murcia i el Baxi Manresa previst per aquest diumenge ha seguit el mateix camí pels positius detectats en el conjunt universitari.

Comentaris

Trending