Clevin Hannah tranquil·litza l’afició: vol quedar-se al MoraBanc

El jugador ha estat seleccionat pels seguidors de l'equip com a millor jugador de la plantilla 2019-2020

Clevin Hannah amb el Premi Morabanc 2019-2020
Clevin Hannah amb el Premi Morabanc 2019-2020

Clevint Hannah ha estat guardonat aquest matí amb el Premi MoraBanc 2019-2020. El jugador ha agraït a l'afició el premi i ha volgut destacar la tasca tant de l'entrenador com dels seus companys d'equip. Quant a la temporada, Hannah creu que les lesions i les emocions han dificultat competir al màxim nivell, però fa un balanç positiu dels resultats. A més, tot apunta que el base de l'equip formarà part de la plantilla la pròxima campanya.​

Significa molt per mi, ha sigut una temporada molt diferent, hem tingut molts alts i baixos però crec que hem fet un bon paper, hem estat molt a prop de fer història”, ha declarat Hannah. El jugador del MoraBanc també ha destacat el bon inici de campanya i creu que, si no hagués estat pel coronavirus, els resultats encara serien millors.

Des del 2006 Hannah només ha estat dues temporades seguides a un equip

En l'àmbit personal, el base ha comentat que va començar “molt a poc a poc”, però que amb el ritme de la competició va anar millorant cada vegada més. Ara, diu que vol relaxar-se i agafar forces per fer-ho millor la temporada vinent. Hem d'anar pas a pas i sobre les bases que ja tenim construïdes, el vestuari està molt unit, som molt bons amics i tenim molt bon rotllo i aquesta és la clau de l'èxit”, ha afirmat. 

Des que Clevin Hannah va començar la seva trajectòria professional el 2006, només ha estat més d'una temporada a un equip (Universitat de Wichita State 2008-2010). No obstant això, el base té contracte per un any més i ha manifestat que continuar al MoraBanc Andorra és una molt bona oportunitat per seguir creixent com a jugador i també que tant ell com la seva família estan molt contents al Principat.

Comentaris

Trending