Caure per tornar-se a aixecar

L'organització es conjura per millorar la proposta presentada pels mundials d'esquí alpí del 2027 i aconseguir guanyar el 2029

Hidalgo, Ruiz, Camp i Crespo han estat els encarregats de fer balanç de la candidatura Andorra 2027.
Hidalgo, Ruiz, Camp i Crespo han estat els encarregats de fer balanç de la candidatura Andorra 2027.

"Les victòries ensenyen poc i les derrotes, analitzant-les, molt", reflexionava el secretari d'estat d'esports, Justo Ruiz, sobre la no organització de la Copa del Món del 2027. Una visió compartida entre els diferents estaments que han impulsat la candidatura andorrana i, on a més, han recalcat que "era un pas necessari". "Lluitar contra gran potencies ja és un gran què i ens dona una base sòlida per treballar pel 2029" assegurava el director del projecte, David Hidalgo.

Després d'aquesta primera experiència, Hidalgo ha comprovat que el pes de la política en aquestes decisions és més important del que es pensaven: “El projecte és sòlid, solvent, però no era el seu moment”, però "hem demostrat una imatge de país brutal", han confessat des de la candidatura. A partir d’avui, ja han començat a treballar de cara el 2029 amb la seguretat que és “el començament d’un projecte importantíssim”.

Ja han avisat que les coses tampoc seran senzilles i és que ja hi ha destinacions que han declarat la seva intenció de presentar-se. Entre elles la noruega Narvik i la italiana Val Gardena.

De cara a la possibilitat de poder organitzar en un futur la Copa del Món, tots s'han felicitat perquè Patrick Toussaint hagi estat escollit com a membre del Consell de la Federació Internacional d'Esquí (FIS). “És un pas important pel 2029 que ens ajudarà moltíssim i ens dona ambició”.

En aquest camí, Andorra tornarà a tenir l’oportunitat de tornar a demostrar amb les finals de la copa del món “una imatge, un prestigi i una solidesa” per demostrar la capacitat del Principat per ser seu dels mundials 2029.

Etiquetes

Comentaris

Trending