El cas de Covid al Fuenlabrada i la Filomena a Madrid deixen el MoraBanc sense partit

El conjunt que entrena Ibon Navarro se les haurà ara per tornar cap al Principat i poder preparar els propers compromisos

Imatge del pavelló de Fuenlabrada ple de neu.
Imatge del pavelló de Fuenlabrada ple de neu. @JoseMMD15

Finalment, la suma del cas positiu de coronavirus al Fuenlabrada i la impossibilitat de fer les proves de contrast o suport degut a les dificultats logístiques que ha causat l’episodi de nevades a la zona de Madrid han deixat el MoraBanc Andorra sense partit aquest cap de setmana. Inicialment el matx s’havia posposat 24 hores, però finalment l’ACB ha decidit ajornar l’enfrontament i, de moment, no hi ha nova data per al partit.

Ara la feina que tindrà el conjunt que entrena Ibon Navarro serà per retornar cap al Principat i poder preparar els propers compromisos. De moment, es mantenen les previsions de tornar cap a Andorra aquest diumenge al matí, que era la previsió si tot hagués anat com estava programat i el partit s’hagués disputat aquesta nit al pavelló Fernando Martín de la ciutat madrilenya. Si el temporal de neu remet i no hi ha impediments per poder viatjar, el MoraBanc tornarà cap a Andorra, doncs, aquest diumenge.

L'equip andorrà just abans de sortir cap a Fuenlabrada.

Relacionat

Es retarda com a mínim fins diumenge el partit del MoraBanc

Comentaris

Trending