Carlos Martínez confia en la reacció de l’FC Andorra després de les darreres derrotes

El davanter recorda que l’equip s’ha refet de situacions complicades en anteriors moments de la temporada i que, malgrat les desfetes contra Cornellà i Olot, l’equip es troba “en una situació privilegiada”

Carlos Martínez, durant un moment del partit a Olot.
Carlos Martínez, durant un moment del partit a Olot. FC Andorra

La plantilla de l’FC Andorra està dolguda. La derrota al camp de l’Olot, el cuer del subgrup 3A de Segona B, ha estat un cop dur. Ara bé, l’equip tricolor es vol refer i així ho ha deixat clar el seu màxim golejador, Carlos Martínez. El davanter recorda que la situació encara és molt bona, amb l’equip depenent d’ell mateix per aconseguir l’objectiu marcat de quedar entre els tres primers, i que tant ell com els seus companys han reaccionat aquesta temporada després de patir mals resultats.

El jugador tricolor ha deixat clar que, malgrat visitar el cuer, el duel a Olot no era pas senzill. “Sempre ha estat un camp complicat”, ha remarcat. I, de fet, ho sap per experiència pròpia. “Jo he jugat molt temps allà i sé que és difícil guanyar”, ha indicat.

I encara és més complicat si no s’acaba d’estar del tot fi, tant en defensa com en atac. “Vam cometre petites errades que ens vam condemnar i a dalt no hem tingut encert d’altres partits”, ha comentat el davanter de Mataró que, però, fa una crida a reaccionar.

“Ho hem de mirar com un petit forat però ens hem de refer”, afirma, De fet, recorda que “encara estem en una situació privilegiada”. I no li falta raó: malgrat la desfeta a la Garrotxa, l’equip segueix segon, a dos punts del líder i amb tres punts d’avantatge sobre el tercer i quatre sobre el quart.

Carlos Martínez es mostra confiat que l’equip serà capaç de reaccionar. “Hem tingut situacions similars durant l’any i ens hem refet. Ara ho farem també, més que mai, perquè estem a la fase final i l’objectiu el tenim a prop. És on es demostrarà l’equip que som”, ha comentat. Tot i això, ha admès que el problema no és només esportiu. “El futbol és més psicològic del que ens pensem. Quan tens confiança surt rodat tot i quan la dinàmica canvia costa que surtin les coses molt més. Hem de treballar el tema psicològic i, també, al camp. Farem el possible perquè tot surti bé i puguem tornar a la dinàmica dels anteriors partits”, ha manifestat.

 

Comentaris

Trending