Els capitans de l’FC Andorra visiten l’àrea infantil de Salut Mental a l’hospital

Ratti, Molina, Bover i Carlos Martínez han portat obsequis als nens i adolescents ingressats per felicitar-los el Nadal, recuperant d’aquesta forma una tradició que la pandèmia havia obligat a anul·lar

Comentaris

Els capitans tricolors, amb alguns dels pacients i del personal de l'hospital.
Els capitans tricolors, amb alguns dels pacients i del personal de l'hospital. FC Andorra

Una representació de l’FC Andorra ha visitat aquest dimecres l’hospital de Meritxell amb l’objectiu de portar regals als adolescents que estan a l’hospital de Meritxell. Els quatre capitans de la plantilla han volgut, d’aquesta forma, felicitar-los el cada cop més proper Nadal. D’aquesta forma, es recupera una tradició que, malauradament, els darrers anys no havia estat possible per culpa de la pandèmia.

Així, el porter Nico Ratti, els migcampistes Rubén Bover i Sergio Molina i el davanter Carlos Martínez han visitat l’hospital de dia infanto-juvenil de salut mental. Els quatre capitans tricolors han passat una estona agradable amb els pacients ingressats, amb qui han pogut parlar i fer-se fotografies. També els han donat obsequis, com ara samarretes i altres productes del club.

D’aquesta forma, es recupera una visita que era habitual i que, desafortunadament, l’esclat de la pandèmia havia fet impossible els darrers anys. Per culpa de les restriccions forçades per la Covid, no era aconsellable que persones externes al centre sanitari hi anessin.

Comentaris

Trending