La candidatura als Mundials Andorra 2027 vol ser la més inclusiva de la història

David Aguilar 'Hand Solo', el jove que es va construir una protèsi amb peces de Lego, ha dissenyat una rèplica del logotip

Comentaris

La presentació s'ha fet aquest dimecres a Illa Carlemany.
La presentació s'ha fet aquest dimecres a Illa Carlemany. SFGA/J.A.VILADOT

La candidatura d'Andorra als Mundials d'esquí de 2027 vol ser la més inclusiva de la història. Així ho ha explicat el seu director David Hidalgo aquest dimecres en la presentació de les diferents accions que es duran a terme. L'acte ha comptat amb la presència de David Aguilar 'Hand Solo' que ha confeccionat una rèplica del logotip de la candidatura.

David Hidalgo ha indicat que normalment l'accessibilitat és té molt en compte en grans esdeveniments com poden ser els Jocs Olímpics però que en campionats del món ja baixa molt el nivell que acostuma a ser mínim. "El que estem fent és introduir el model d'accessibilitat universal a totes les infraestructures i instal·lacions de les seus i subseus". També es tindran en compte els aparcaments i les sales de premsa.

La candidatura afronta la recta final a dos mesos de la votació. Queden dues o tres accions comunicatives a fer i la tasca, segons David Hidalgo, "convèncer els membres de la federació internacional d'esquí que la nostra candidatura és millor". Hidalgo ha estat acompanyat a la presentació per la secretària d'estat d'Afers Socials, Teresa Milà i  David Aguilar, popularment conegut com a Hand Solo i famós per la seva tasca pel que fa a la divulgació sobre la importància de la inclusió de totes les persones en la societat.

Aguilar ha reconegut que "hi ha molta feina darrere. He necessitat un total de 6789 peces i unes 80 hores per construir-la. El procés no ha estat fàcil perquè el disseny en 3D amb ordinador és relativament senzill, però portar-ho a terme físicament ja no ho és tant".

-

Comentaris (3)

Trending