Cande Moreno també ha quedat fora al supergegant de la Copa del Món de Cortina D’Ampezzo

L’esquiadora andorrana, que sortia amb el dorsal 54, no ha pogut completar la baixada en fer un interior, caure i sortir-se del traçat

Comentaris

Cande Moreno aquest diumenge a Cortina d'Ampezzo.
Cande Moreno aquest diumenge a Cortina d'Ampezzo. Millo Moravski// Agence Zoom

Cortina d’Ampezzo ha tancat aquest diumenge el cap de setmana de Copa del Món de velocitat amb el supergegant femení en el qual Cande Moreno no ha pogut arribar a baix en fer un interior i caure. L’esquiadora andorrana, que sortia amb el dorsal 54, no ha pogut completar la baixada en fer un interior, caure i sortir-se del traçat. Amb tot, Moreno ha valorat positivament l’experiència de Cortina, perquè, segons ha explicat, aquest any es tracta d’agafar experiència en la competició.

Cande Moreno ha dit que "aquest cap de setmana a Cortina no el definiria al cent per cent com a negatiu perquè he de tenir en compte que aquesta temporada és per guanyar experiència, introduir-me al circuit de la Copa del Món. Era una pista nova que no coneixia, i tot i així penso que el primer dia se’m va donar bastant bé amb una 34ª plaça fent dos grans errors, per tant en demostra que puc estar dins dels punts bé. Després les altres dues carreres no les he pogut acabar i això sí és un cop que no m’agrada molt, però forma part de la meva experiència i penso que l’hem d’agafar per aquest cantó, positivament. Ara afronta les següents carreres, després d’uns dies de descans, amb moltes ganes, perquè penso que estic esquiant a bon nivell, i simplement em falta ser més sòlida i els resultats arribaran”.

Per altra banda, el mal temps continua fent la guitza al mundials d'esquí para alpí i l'andorra Roger Puig encara no ha pogut debutar.

Etiquetes

Comentaris

Trending