Bou fa a Andorra la meitat de la feina per tornar a ser campió del món de trial ‘indoor’

El pilot resident ha fet una recta final immaculada en la prova de l’X-Trial celebrada al poliesportiu de Govern; en el duel definitiu s’ha imposat a Adam Raga, segon classificat

Toni Bou afrontant un dels sectors.
Toni Bou afrontant un dels sectors. X-TRIAL

Toni Bou ja va avisar que estava en plena forma. I que a Andorra, on resideix, es jugava molt de les seves possibilitats d’aconseguir el trentè mundial de la seva carrera. No en va, l’actual Campionat del Món de trial ‘indoor’ es juga a dues proves. La d’aquest dissabte a Andorra i la que en dues setmanes es farà a Barcelona. L’anoienc ha fet la meitat de la feina. S’ha imposat amb espectacle en l’X-Trial d’Andorra la Vella.

Com es preveia, la prova ha estat espectacular. Bou ha estat el quart després de les sèries preliminars. Empatat amb el pilot d’Ulldecona Adam Raga. Tots dos, grans especialistes de la matèria, han coincidit en el primer round. I s’han tornat a veure les cares a la final. Pel mig, molt espectacle. Després de la primera ronda, disputada en tres sèries de tres, l’italià Matteo Gratterola era el millor. Però fins a tres pilots més, els citats Bou i Raga, i també Jaime Busto, les trepitjaven els talons.

podi
Bou, Raga i Busto al podi.

La següent fase ja era un cara a cara. I a partir d’aquest moment Bou no ha deixat marge per a l’error. Amb dos zeros, en el que es podria denominar la semifinal i la final, l’anoienc-andorrà ha aconseguit el triomf. Toni Bou ha estat millor, d’entrada, que Grattarola i Fajardo. Adam Raga ha superat Jaime Busto i Miquel Gelabert. Busto i Grattarola han fet un 0 cadascun en la lluita pel tercer lloc. La millor primera ronda de l’espanyol, li ha atorgat el bronze.

I en un dels cara a cara més espectaculars que es pot veure en la disciplina, el que protagonitzen tot sovint dos experimentats pilots com Bou i Raga, el primer ha tornat a fer una sèrie immaculada en la final mentre que el d’Ulldecona ha arriscat un pèl més per mirar d’endur-se el gat a l’aigua i això li ha comportat haver d’anotar onze punts que l’han allunyat del triomf. Barcelona decidirà. Però a Andorra, Bou ja ha fet la meitat de la feina.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending