Bou completa dues voltes gairebé perfectes i no es deixa tornar a sorprendre

El resident guanya la segona prova del Mundial de Trial que ha situat Sant Julià i els boscos de la Rabassa en l’epicentre del món ‘trialer’

Toni Bou supera una de les zones.
Toni Bou supera una de les zones. COMÚ DE SANT JULIÀ

Un dia val, però dos ja no. El pilot anoienc resident al Principat Toni Bou no s’ha deixat tornar a sorprendre ‘a casa’ en la segona prova del Mundial de Trial que s’ha celebrat als boscos de la Rabassa, a Naturlandia, a Sant Julià. Bou ha fet una segona jornada molt bona, amb les dues passades al circuit pràcticament perfectes, i amb sols 28 peus marcats en les tres voltes ha guanyat amb total superioritat, amb la qual cosa continua dominant la classificació general.

A Bou només l’ha pogut seguir aquest diumenge Adam Raga, el vencedor de la primera prova, de la primera prova de les dues andorranes. I encara a molta distància. Sense dubte, el cansament acumulat ha jugat en aquesta ocasió a favor del resident i, també, l fet que la pluja no hagi fet acte de presència i no hagi enfangat, com sí va fer aquest dissabte, el traçat. Rere Bou i Raga s’hi ha situat un altre pilot espanyol, en aquest cas Jorge Casales.

Un dels salts d'Adam Raga.

Relacionat

Raga sorprèn Bou ‘a casa’ en la primera jornada del Mundial de Trial

Sant Julià ha estat una vegada més epicentre del món ‘trialer’. I la plaça Germandat ha acollit aquesta tarda el lliurament de premis, com ja va passar després de la primera jornada. Més enllà de la categoria reina, de TrialGP, la resta de competicions, a excepció de Trial125, han estat dominades per aquells que ja ho van fer durant la primera jornada.

Així, Mateo Grattarola ha vençut en Trial2 davant de Jack Peace i Toby Martyn. Ben Dignan ha estat el vencedor de la prova de 125, amb Joan Miquel Garcia, Jan Gabriel i Valentí Cristina en els darrers llocs de la categoria. Emma Bristow ha tornat a dominar a pler la categoria reina en dones i Naomi Monnier s’ha imposat en el Trial2 femení.

Comentaris

Trending