El BC MoraBanc Andorra afronta el primer partit de lliga ACB amb una plaga de lesions

L'equip andorrà començarà la temporada aquest diumenge contra l'UCAM Murcia i serà l'onzena del club competint en la màxima categoria del bàsquet espanyol

El president del club, Gorka Aixàs, amb la plantilla de jugadors i el cos tècnic
El president del club, Gorka Aixàs, amb la plantilla de jugadors i el cos tècnic MoraBanc Andorra

El BC MoraBanc Andorra debutarà aquest diumenge a casa contra el Club Baloncesto Murcia a les 17:00 de la tarda. El partit serà el primer de la temporada 2020-2021, l’onzena per l’equip andorrà en la màxima categoria del bàsquet espanyol. Això sí, es disputarà sense públic i sota els protocols de seguretat establerts per part de la Lliga ACB per evitar la propagació del coronavirus. Pel que fa a les lesions de la plantilla, s’ha confirmat que David Jelínek, Oriol Paulí i Moussa no podran disputar la primera jornada i Bandja Sy i Tunde també podrien quedar-se fora de la llista.

L’entrenador del Morabanc, Ibon Navarro ha comentat que l’“UCAM Múrcia és un molt bon equip que donarà alegries als seus aficionats aquesta temporada i que acabarà lluitant per objectius similars als que tenim nosaltres, en les dues darreres visites ens van guanyar en una i en l’altra va perdre a 5 segons del final, per tant tindrem un partit molt difícil en una primera jornada a la qual sempre s’arriba sense dinàmiques ni ratxes”, i ha afegit que “Charlon Kloof jugarà segur perquè ara mateix tenim 9 jugadors, les lesions han afectat els entrenaments d’aquesta setmana però amb els jugadors que tenim hem d’intentar ser tan competitius com sigui possible”.

Per la seva part, el base Clevin Hannah ha declarat que “és cert que faltaran companys però la resta haurem de fer un pas endavant i competir el millor possible contra un rival molt difícil, jugar sense la força que ens donen els nostres aficionats no serà fàcil, però ens hem de concentrar en no pensar en això si volem competir contra un equip agressiu i experimentat”. 

“El panorama podria resultar desolador davant d’un UCAM Múrcia que sempre fa bons partits a Andorra i que, a més, s’ha reforçat molt aquest estiu, però l’ADN del MoraBanc Andorra és el de rebel·lar-se davant d’aquestes adversitats”, ha defensat el club.

Comentaris (1)

Trending