Bartumeu Gabriel, el millor andorrà al Nacional italià Júnior de gegant de Carezza

L’esquiador ha acabat en cinquena posició, a tot just 89 centèsimes del guanyador mentre que la resta de membres de l’equip han completat la prova amb resultats més discrets

Bartumeu Gabriel en una prova anterior.
Bartumeu Gabriel en una prova anterior. FAE

Bartumeu Gabriel ha estat andorrà més destacat en el Nacional Júnior italià de gegant que s’ha disputat a l’estació de Carezza. L’esquiador de la FAE ha completat la cursa en cinquena posició. Més discret ha estat el paper dels seus companys d’equip, amb una setzena plaça de Xavi Cornella, o posicions molt més endarrerides de les dones.

Gabriel ha completat la prova amb un temps d’1’36’’28. Així, ha acabat a 89 centèsimes del guayador, que ha estat l’argentí Tiziano Gravier. Per la seva banda, Cornella ha completat la baixada en 1’37’’50.

Més lluny de les vencedores han acabat les esquiadores de la FAE. Jordina Caminal ha estat 27ena (1’41’’80), a gairebé cinc segons de la guanyadora, la italiana Derise Insam. Jessica Núñez ha estat 28ena (1’41’’88) i Carla Mijares, 32ena (1’42’’34). Per la seva banda, Íria Medina no ha pogut completar la primera mànega.

Per la seva, l’equip EEBA masculí ha disputat el gegant CIT de Folgaria, amb uns resultats que, des de la FAE, es consideren bons, tenint en compte que a la cursa hi havia molt nivell amb corredors de la Copa d’Europa. Aritz Álvarez ha estat 28è amb un temps de 2’00’’71, a 9’’75 del noruec Alexander Steen Olsen, que s’ha imposat en la prova. Pere Cornella ha estat 52è amb 2’06’’30 i Cerni Gil, 57è (2’08’’43). El tècnic Nil Ruiz ha volgut destacar que “la carrera tenia força nivell, ja que equips com Noruega, Rússia o Eslovàquia estan preparant les Copes d’Europa que es disputaran aquí a uns dies”.

Per altra banda, pel que fa a les competicions de bordercross, aquest dissabte també ha suposat el retorn a la competició de Maeva Estévez. Ho ha fet en la cursa FIS celebrada a Crans Montana, a Suïssa, ab una sisena posició. “He seguit la carrera, però no he anat a atacar, he sigut molt passiva i m’ha passat factura. Ho he de millorar per demà”, ha manifestat l’esquiadora.

Etiquetes

Comentaris

Trending