Ballarín, segona baixa de l’FC Andorra al mercat d’hivern

El jugador, que tot just ha disputat 42 minuts en lliga, abandona la disciplina tricolor i tot fa pensar que fitxarà pel Tarazona

David Ballarín tot just ha disputat quatre partits amb l'FC Andorra.
David Ballarín tot just ha disputat quatre partits amb l'FC Andorra. FC Andorra

David Ballarín no continuarà a l’FC Andorra. El jugador deixarà la disciplina del club tricolor on no ha gaudit d’excessius minuts aquesta temporada. És al segona sortida del mercat d’hivern en el conjunt ara dirigit per Eder Sarabia, després que fa uns dies també abandonés l’entitat Isma Cerro.

El club ha fet oficial l’acord per rescindir el contracte que unia Ballarín a la disciplina tricolor. Hi havia arribat el passat estiu, provinent de l’Ejea, però no ha disposat de minuts. En lliga, tot just tres partits amb 42 minuts. Només va ser titular en el duel de Copa del Rei a Burgos, que va disputar sencer.

Ballarín sortirà de l’Andorra buscant més minuts de joc. Tot fa pensar que acabarà recalant en el Tarazona, del subgrup 2B de Segona B. El seu fitxatge s’hauria d’acabar de tancar aquest dilluns, quan finalitza el segon termini de la temporada per incorporar jugadors.

És la segona sortida que es produeix al gener al club tricolor. Abans havia marxat Isma Cerro, també amb pocs minuts. Caldrà veure si l’entitat pot aprofitar les fitxes lliures per fer alguna incorporació, tot i que el temps s’està a punt d’esgotar.

Comentaris

Trending