El balanç de la temporada de la secció de boardercross mostra les dues cares de la moneda

Amb uns bons resultats de Maeva Estevez i els problemes d’esquena de Lluís Marín, s’han ressaltat les dificultats per poder configurar una bona pretemporada

Maeva Estevez, Lluís Marín, el president de la FAE, Josep Pintat, el gerent de la Federació, Carles Visa i Sergi Martín, director general de Negoci de Vall Banc.
Maeva Estevez, Lluís Marín, el president de la FAE, Josep Pintat, el gerent de la Federació, Carles Visa i Sergi Martín, director general de Negoci de Vall Banc. Vall Banc

A la seu de Vall Banc s’ha presentat el balanç de temporada d’SBX, on s’han pogut veure uns bons resultats de Maeva Estevez, tot i que a la Copa del Món no ha pogut estar a finals i, en contraposició, els problemes d’esquena de Lluís Marín. A més, s’han exposat les dificultats per poder aconseguir una bona pretemporada a causa de les restriccions de la Covid.

Carles Visa, gerent de la FAE, ha explicat les dificultats a la pretemporada, que finalment va poder començar a la primavera. També ha destacat que el calendari de boardercross ha estat molt afectat per la pandèmia. Això ha suposat un problema pels constants canvis i cancel·lacions. Visa també ha volgut destacar el paper de Maeva Estevez a la campanya dels Mundials, encara que no va poder estar a les finals, continuaran treballant.

Per la seva part, Sergi Martín, director general de Negoci de Vall Banc, ha expressat l’alegria de l’entitat per donar suport a la disciplina del boardercross. Martín també ha volgut destacar els resultats d’Esteve, i ha explicat que ha estat una llàstima els problemes d’esquena de Lluís Marín, però confia que tot anirà millor en el futur.

Visa ha exposat les dades de l’última llista publicada per la FIS, que poden variar en les pròximes actualitzacions. Lluís Marín ha finalitzat la temporada 98è del rànquing amb 92.80 punts i 48è de la general de la Copa del Món. Per la seva part, Maeva Estevez ha estat 40ª mundial a la llista FIS, 41ª a la copa mundial i segona a la general de la Copa d’Europa.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending