Ara sí: equips nacionals d’esquí i tecnificats comencen a entrenar

Els esquiadors de base haurien de poder començar la preparació a partir del dia 23 en què s’ha de donar el tret de sortida a una segona fase que encara s’ha de definir

La Coma Blanca acollirà els entrenaments dels equips nacionals i els tecnificats.
La Coma Blanca acollirà els entrenaments dels equips nacionals i els tecnificats. ARXIU

Sense necessitat de la reunió que hi havia d’haver aquest dimecres, finalment s’ha desencallat la qüestió dels entrenaments dels equips nacionals d’esquí i els joves tecnificats. Posicions de força dels uns i dels altres i, pel mig, la falta d’una pista que reuneixi les condicions necessàries. Al final, la preparació s’inicia aquest dimecres mateix i es farà a la pista de la Coma Blanca, a Grau Roig, la designada des del primer moment.

A partir d’aquest dimecres a la tarda inicien els entrenaments, s’ha dit, els equips nacionals i els tecnificats. De moment, seran els únics que podran tenir accés a la preparació. Dijous al matí continuaran les sessions i el cap de setmana. En principi, els caps de setmana els entrenaments es mantindran. El 23 de desembre s’hauria de poder iniciar una segona fase en la preparació dels esquiadors on, ara sí, podrien entrar-hi els joves de la base, però de moment aquesta segona fase encara s’ha de definir.

Comentaris (2)

Trending