Andorra Turisme referma el seu suport al MoraBanc que presenta Adam Somogyi

El ministre Jordi Torres diu que "la inversió té un retorn important en la promoció del país ja que l'ACB té molt seguiment a la televisió d'Espanya que és el nostre principal mercat"

Comentaris

Solana, Somogyi i Torres aquest divendres als jardins de Ràdio Andorra.
Solana, Somogyi i Torres aquest divendres als jardins de Ràdio Andorra. BRU NOYA

El ministre Jordi Torres ha refermat aquest divendres el compromís d'Andorra Turisme amb el BC MoraBanc Andorra. Ho ha fet durant l'acte de presentació del base hongarès Adam Somogyi. Segons Torres "la inversió té un retorn important en la promoció del país ja que l'ACB té molt seguiment a la televisió d'Espanya que és el nostre principal mercat". Andorra Turisme és el patrocinador institucional del club.

El mànager general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana ha assegurat que Somogyi "és un jugador que eleva el nivell físic per sobre de la mitjana; entre això, i la seva fam de créixer i competir, pensem que pot encaixar molt bé en el nostre projecte".

L'hongarès pot jugar de base o d'aler, tot i que en la primera posició té la competència de Rafa Luz i de Markel Starks. "Sempre he jugat de base, però també he disputat minuts en la posició de dos. Em puc adaptar a qualsevol de les dues posicions". Sobre el que pot aportar al club, ha dit que "jugar a l'ACB era el meu somni, i aportaré energia, capacitat d'organització i cultura guanyadora. Vull donar el cent per cent a cada partit i a cada entrenament".

Entre els motius que l'han decidit a venir a Andorra hi ha "el projecte, la trajectòria a l'Eurocup i la manera com la gent viu el bàsquet al país". Ha destacat el fet que gran part de la plantilla és la de la temporada passada a la Leb Or i que això facilita la seva integració. "hi ha una química al·lucinant, i m'han rebut amb els braços oberts", ha conclòs.

Comentaris

Trending