Andorra tindrà quatre representants als Jocs Olímpics de Pequín i cap a la cerimònia inaugural

Moreno, Vila, Verdú i Esteve han estat els escollits però cap d'ells serà a l'acte d'obertura per centrar-se en la preparació i el banderer serà un voluntari de l'organització

La delegació andorrana s'ha presentat aquest dimecres.
La delegació andorrana s'ha presentat aquest dimecres. FAE

Joan Verdú i Cande Moreno en esquí alpí, i Irineu Esteve i Carola Vila en esquí de fons representaran Andorra als Jocs Olímpics de Paquín. L'anunci l'ha fet aquest dimecres el president del Comitè Olímpic Andorra, Jaume Martí. Queda descartada una cinquena plaça ja que Maeva Estevez no es va poder classificar en no disputar la darrera prova a causa d'haver contret el coronavirus.

Irineu Esteve i Carola Vila seran els primers a viatjar a Pequín, dissabte 30 de gener, i cinc dies després ho faran els representants en alpí, Joan Verdú i Cande Moreno. A la cerimònia inaugural del dia 4 de febrer a la capital xinesa no desfilarà cap esportista del país. Es vol evitar així el llarg desplaçament que haurien de fer els esquiadors de fons, poques hores abans d'entrar en competició a Zhangjiakou. Seria un viatge de tres o quatre hores en tren i s'ha preferit la preparació al desplaçament. El banderer andorrà serà un voluntari de l'organització.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending