Andorra sub-21 juga 40 minuts amb un home menys i perd amb Eslovènia en un partit trabat

L'àrbitre mostra dotze targetes grogues i una de vermella en un matx amb moltes faltes, aturades de joc i un solitari gol al minut 61 (0-1)

Rosas intenta fer jugada envoltat per quatre jugadors eslovens.
Rosas intenta fer jugada envoltat per quatre jugadors eslovens. XAVI MIRÓ/FAF

Andorra ha perdut amb Eslovènia en partit de la fase de classificació contra Eslovènia per 0-1. L’equip d’Eloy Casals afrontava el seu tercer partit de la competició, el primer d’aquesta temporada. contra un adversari que arribava més rodat. El partit ha estat marcat per les dotze targetes grogues i l'expulsió d'Izan Fernández a la segona part.

L'inici ha estat marcat per un joc trabat, amb moltes faltes, i sense ritme. En els primers 27 minuts, l'àrbitre ja havia mostrat tres targetes grogues. El domini corresponia als eslovens però la defensa andorrana no tenia problemes per frenar els atacs que es limitaven a penjar pilotes a l'olla. La millor oportunitat per als eslovens arribaria al minut 45 amb un remat de Žugelj  que aturaria Rodríguez sense problemes. Andorra també ha gaudit d'ocasions que no ha pogut materialitzar.

A la represa els tricolors s'han quedat amb un jugador menys per l'expulsió d'Izan Fernández que ha vist dues targetes grogues en sis minuts. Al minut 60 ha arribar l'ocasió més clara amb un remat de Žugelj  que ha enviat a còrner Rodríguez.

A la sortida del còrner Stojinovic ha fet el 0-1. Amb superioritat eslovena i amb el marcador a favor, la tasca es presentava molt complicada per als homes d'Eloy Casals. Eslovènia ha anat augmentat el seu domini i Rodríguez ha hagut d'intervenir en un remat de Bosilj. Andorra no es rendia i ho continuava intentant però semblava més a prop el 0-2 que l'empat. Rodríguez salvava el segon gol visitant en un remat de Koderman.

Camp: Estadi Nacional

Andorra: Ion Rodríguez; Àlex Alonso (Palou Roca, 89'), Marcos Robinat (Marc Rodrigues, 77'), Èric Vales, Pau Babot (Bellido 71'), Adrià da Cunha (Biedevmann, 89'); Brian Pubill, Èric de las Heras, Ot Remolins (Solà, 76'), Izan Fernández i Albert Rosas.

Eslòvenia: Turc, Spanning, Stojinovic, Zec, Koderman, Casar (Ostrc, 46'), Zabukovnic, Vesner Ticic (Begic, 61'), Matko, Zugelj (Pecknic, 90'), i Flakus Bosilj (Cipot, 78')..

Àrbitre: Petri Viljanen (Finlàndia). Targetes grogues: Àlex Alonso (19'), Casar (26'), De las Heras (27'), Rosas (31'), Zec (31')., Remolins (58'), Pubill (64'), Begic (64'), i Solà (88'), Palou (90'). Expulsat per dues targetes Izan Fernández (48' i 52')

Gol: 0-1, min. 61: Stojinovic