L’Andorra liderada per Tere Morató arrenca un notable triomf a Liechtenstein (2-4)

La selecció ha aconseguit una meritòria victòria en un amistós després de molts mesos sense jugar i amb una primera mitja hora molt bona

La formació andorrana inicial a Liechtenstein.
La formació andorrana inicial a Liechtenstein. FAF

La primera mitja hora ha estat molt bona. I Tere Morató, la davantera ara al Vil·la-real, la clara protagonista del partit. Tres gols seus han servit per posar el camí cap al triomf d’Andorra molt més fàcil. La selecció femenina de futbol, que feia molts mesos que no disputava cap matx, ha assolit aquest vespre un notable triomf a Liechtenstein (2-4).

Morató ha fet dos gols en menys de mitja hora, el segon de penal. De fet, encara Tere ha tornat a veure porteria abans del descans per posar un clar 0-3 que ja ha estat infranquejable per a les centre-europees. Cert que Shania Vogt ha reduït les diferències al minut 41. Però ja ben entrada la segona part Erica Gonçalves ha marcat el quart per sentenciar el partit. Vuit minuts després Müssner ha establert el que acabaria sent el definitiu 2-4.