Andorra cau davant unes Illes Fèroe amb més rodatge

Un gol a la primera part d'Olsen referma la selecció nòrdica en el liderat del grup mentre que els andorrans no continuen amb la millora mostrada a Letòna

Ludo Clemente xuta cap a la porteria contrària.
Ludo Clemente xuta cap a la porteria contrària. INTER ESCALDES

Andorra ha perdut el seu primer partit a la Lliga de Nacions davant de les Illes Fèroe (0-1). Un solitari gol a la primera part ha permès la selecció nòrdica emportar-se la victòria i refermar el liderat del grup. El primer aconsegueix l'ascens a la divisió C.

Les Illes Fèroe han imposat la seva millor condició física i el fet d'anar més rodats perquè estan en plena temporada, al contrari que Andorra que encara esta en la pretemporada. Els seus internacionals no han començat les respectives lligues. I això s'ha notat en el desenvolupament del partit i a mesura que passaven els minuts.

A més les Illes Fèroe arribaven a Andorra després de sumar una victòria molt important contra Malta (3-2). Precisament, l'autor del primer gol en aquell partit ha estat aquest diumenge el botxi andorrà en una curiosa jugada. Els homes de Koldo Álvarez de Eulate no han pogut confirmar les bones impressions que van mostrar en el partit de dijous a Letònia. No han pogut tenir més possessió i tampoc s'han pogut acostar amb massa perill a la porteria de Gestsson. A més, la selecció ha hagut de recomposar l'equip amb la substitució del lesionat Ludo Clemente per Álex Martínez quan només s'havien jugat 24 minuts.

Tot i el marcador favorable, les Illes Fèroe han continuant apretant per sentenciar el partit i han gaudit d'oportunitats per ampliar el marcador en els darrers minuts. EL pròxim compromís de la selecció serà contra Malta amb les baixes de Rebés i San Nicolás que aquest diumenge han vist la targeta groga i hauran de complir un partit de suspensió.

Andorra (0): Gomes, Chus Rubio (Blanco, m. 88), C. Martínez, Rebés (Bernat, m. 69), Emili Garcia, San Nicolás, Llovera, Pujol, Clemente (Álex Martínez, m. 24), Aláez.

Illes Fèroe (1):  Gestsson, Danielsen, V. Davidsen, Vatnsdal, Nattestad, ​C. Hansson, Bjartalíð (M. Olsen, m. 72), Hendriksson, S. Vatnhamar, K. Olsen (Andreasen, m. 87), Johannesen (A. Olsen, m. 58).

Gol: 0-1, m. 31: K. Olsen

Àrbitre: Harald Lechner (Àustria). Targetes grogues: Emili Garcia, Rebés, San Nicolás / Hansson, Vatnsdal.

Camp: Estadi Nacional.