Andorra afronta el GP de les Nacions de trial amb el repte d'estar entre les deu primeres

Els pilots Xavi Casas, Jordi Lestang, Gaudi Vall i la capitana Alba Villegas formen l'equip que competirà a Portugal amb l'ambició de millorar la classificació d'Eivissa 2019 on es va ocupar la desena posició

Comentaris

L'equip que participarà al GP de les Nacions amb la presidenta de la federació Natàlia Gallego.
L'equip que participarà al GP de les Nacions amb la presidenta de la federació Natàlia Gallego. B.N.

Andorra afronta aquest cap de setmana a Portugal el repte d'estar entre les deu millors a la categoria internacional del Gran Premi de les Nacions de trial i superat el desè lloc d'Eivissa 2019. L'equip està format pels pilots Xavi Casas, Jordi Lestang, i Gaudi Vall i amb Alba Villegas de capitana. És una prova amb 15 zones molt a prop de la població de Gouveia​, i els pilots hi faran dues voltes.

L'equip combina l'experiència de Casas amb la joventut de Lestang i Vall. Marxen a Portugal "amb moltes ganes de fer un bon paper" com ha explicat Vall aquest dimarts. Casas, per la seva part, ha volgut destacar que "malgrat la joventut, Vall i Lestang han participat a proves del mundial". El suplent és Robert Capdevila.

La presidenta de la Federació Motocicista d'Andorra (FMA), Natàlia Gallego ha detallat que en el GP de les Nacions hi ha tres categories. A la primera, la World hi participen quatre països (Espanya, França, Gran Bretanya i Itàlia), la segona és la Internacional  amb 11 països i amb Noruega com a gran favorita, i la Women. Un dels objectius és tenir en les pròximes edicions participació en aquesta categoria. 

Pel moment, i amb la participació a la categoria Internacional es vol millorar posicions en el rànquing mundial i "disfrutar al Gran Premi de les Nacions", com subratlla la capitana Alba Villegas. Vall i Lestang consideren que amb la seva joventut "podem aportar energia i aire fresc".

Etiquetes

Comentaris

Trending