Andorra acollirà l’Europeu de patinatge artístic sobre rodes

Es farà del 31 d'agost al 10 de setembre al poliesportiu de Govern i al pavelló Joan Alay

La patinadora andorrana Anna Palacios.
La patinadora andorrana Anna Palacios. FAP

Andorra acollirà el campionat Europeu de Patinatge Artístic del 31 d’agost al 10 de setembre. L’esdeveniment serà organitzat conjuntament per la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) i la Federació Andorrana de Patinatge (FAP).  L'Europeu servirà per fer la selecció per anar als World Skate Games a l'octubre a l'Argentina. Pels representants andorrans serà tot un repte perquè mai no han participat en una competició d'aquest nivell. 

El mes passat, el comité de patinatge artístic espanyol, representat pel seu director, Francisco Jansà i per Carmen García, membre del mateix, es van desplaçar a Andorra, per visitar el poliesportiu de Govern i el Joan Alay, on tindran lloc les proves i els entrenaments.

En aquesta visita es van concretar la ubicació dels panells de jutges i la comissió tècnica de la federació internacional, comprovar la sonoritat de l’equip musical, l'estat de pista i els vestidors. Jansà i García van estar acompanyats per la presidenta de la federació andorrana, Mari Carme Santamaria.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending