Albert Llovera torna el proper cap de setmana als ral·lis

El pilot inicia a la regió nord de Portugal la seva participació a la Toyota Gazoo Iberian Racing Cup 2023 que combina les proves de terra amb les d'asfalt

Albert Llovera amb el Toyota Yaris GR RZ.
Albert Llovera amb el Toyota Yaris GR RZ. FOTOESPORT

Albert Llovera torna el proper cap de setmana als ral·lis. El pilot inicia a la regió nord de Portugal la seva participació a la Toyota Gazoo Iberian Racing Cup 2023 que combina les proves de terra amb les d'asfalt.

El pilot andorrà, després de les converses amb Toyota España i MSi Motor & Sport Institute, es mostra molt motivat amb la possibilitat, que li ha brindat el Grupo La Grajera, per tornar al món dels ral·lis: “Sens dubte, estic supercontent. Els ral·lis sempre han estat l’especialitat del món del motor que més m’ha agradat, poder tornar després de vuit anys d’absència és un autèntic plaer.”  A més afegia: “Participar en la Toyota Iberian Cup em permetrà estar actiu tota la temporada i fer molts quilòmetres en competició. Això també m’ajudarà en el cas que hi hagi la possibilitat de tornar al Dakar la pròxima temporada”.

Albert Llovera, que pilotarà el Toyota Yaris GR RZ preparat per PCR Sport, tindrà a la seva dreta a Oscar Jose Lopez Saez. Així doncs, Llovera-Lopez formaran un tàndem inèdit. Segons l'Albert: “La presència de Lopez al meu costat en l’habitacle del Toyota Yaris pot ser de gran ajuda. Després de competir una temporada amb un Yaris coneix bé la mecànica que portarem entre mans”.

Comentaris

Trending