Albert Llovera no participarà al Dakar

Ha explicat que la Covid-19 ha complicat molt el panorama i que es posa a treballar per l'edició 2021-22 del popular ral·li

Albert Llovera en una conferència a Andorra la Vella.
Albert Llovera en una conferència a Andorra la Vella. TWITTER ALBERT LLOVERA

El pilot Albert Llovera ha anunciat aquest dimarts a les xarxes socials que no participarà a la pròxima edició del Dakar. En un missatge ha explicat que "aquest any la Covid-19 ens ha posat les coses molt incertes i hem decidit finalment no anar al Dakar i treballar per al 2021-2022”. Ha donat les gràcies als equips i als patrocinadors.

El popular ral·li es disputa també a l'Aràbia Saudita. La darrera edició del Dakar va ser la primera d'Albert Llovera com a pilot del Petronas De Rooy Iveco. Al volant del Powerstar 517 va completar una gran actuació i va acabar les 12 etapes i 5.000 quilòmetres cronometrats com el segon millor pilot de l'equip, en el 15è lloc de la general.

Durant el passat mes d'agost va fer una crida per trobar patrocinadors. Una quinzena d'empreses de fora del país es van mostrar interessades en donar suport al pilot que comptava mb altres opcions, si finalment bo cintunava amb el Petronas De Rooy Iveco.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending