Albert Llovera busca patrocinadors per tornar al Dakar

El pilot, que ha fet una crida a través de les xarxes socials, explica que alguns dels espònsors de la darrera edició, han reduït l’aportació per culpa de la crisi econòmica provocada pel coronavirus

El pilot Albert Llovera, en la imatge que ha fet servir a les xarxes socials.
El pilot Albert Llovera, en la imatge que ha fet servir a les xarxes socials. Albert Llovera

El pilot Albert Llobera vol tornar al Dakar. L’andorrà preveu que el proper gener pugui disputar per setena vegada el ral·li més popular del món, que tornarà a disputar-se, amb el permís del coronavirus, per terres d’Aràbia Saudita. Ara mateix, un dels obstacles que pot trobar-se és l’econòmic, ja que hi ha patrocinadors que han hagut de reduir l’aportació per la situació econòmica. Per això, ha fet una crida a xarxa per trobar-ne de nous.

Llovera ha participat ja en sis ocasions en la popular prova automobilística, la darrera el passat gener. Llavors, amb Team Petronas De Rooy Iveco, va aconseguir la quinzena posició en camions. “Ho vam fer molt bé”, recorda el pilot, que tenia clar des de fa molt de temps que volia tornar a posar-se al volant en aquesta competició.

El pla inicial és tornar en la categoria de camions i intentar superar la quinzena posició aconseguida en la passada edició 

El coronavirus, però, posa en dubte aquests plans. En primer lloc, lògicament, perquè la disputa del Dakar dependrà de com evolucioni la situació sanitària. En segon lloc, perquè la crisi econòmica derivada de la pandèmia ha posat més complicacions a l’hora de trobar nous espònsors. I també ha fet que alguns dels existents no puguin anar tan lluny. “Amb tot el que ha passat és normal que les aportacions dels equips siguin diferents”, admet Llovera, que indica que, en aquests moments, “estem a la meitat més o menys”.

El pilot ha optat per fer una crida a les xarxes socials. “Buscant patrocini pel Dakar 2021. Algú interessat? Coneixeu alguna empresa a qui li pugui interessar?”, ha piulat. En les respostes ha indicat que la primera opció serà repetir amb Iveco i, per tant, amb camions. En aquest cas, “voldríem superar l’actuació de l’any passat”. No descarta, però, provar amb algun altre vehicle.

Llovera es mostra optimista amb la possibilitat d’aconseguir els fons necessaris per competir a la prova. Recorda que “tinc un bon retorn pels patrocinadors, tant a nivell de televisió com de xarxes”. També apunta que ·les empreses em valoren per la conducció però també per altres coses que faig”.

Sobre quin tipus d’espònsor busca, el pilot apunta que “estic obert a tot; tot és parlar-ho i combinar-ho, mentre siguin compatibles amb el que tinc”. La voluntat és tenir cobert el pressupost necessari “com més aviat millor”, ja que, d’aquesta forma, “podrem planificar i fer alguna cursa prèvia”. Admet que, ara mateix, no és segur que el Dakar 2021  s’acabi disputant, tenint en compte la situació sanitària, però considera que “hem d’estar preparats per tot; no es pot deixar fins al darrer moment”. També apunta que “si les aportacions arriben, el final, també servirien per al 2022 o per altres proves”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending