Albert Llovera afronta el Dakar 2022 amb optimisme però conscient que serà un ral·li molt dur

El pilot competirà amb un Iveco Powerstar 4X4 de 1000 cavalls de potència, formant part de l'equip Fesh Fesh

Comentaris

Albert Llovera amb el camió.
Albert Llovera amb el camió. Fotoesport

Albert Llovera marxa aquest diumenge per iniciar la seva participació al Dakar 2022. La prova començarà el dia 2 de gener a Ha'il, Abans s'hauran d'efectuar les verificacions. La prova acabarà el 14 de gener a Jeddah. Llovera competirà amb un Iveco Powerstar 4X4 de 1000 cavalls de potència formant part de l'equip Fesh Fesh. És la mateixa estructura amb la qual va participar en les edicions del 2016 i 2017 amb el Bonver Dakar Project.

En la seva setena participació al Dakar Albert Llovera tindrà a Jorge Salvador de copilot navegant, mentre que Marc Torres repeteix com a copilot mecànic. L'osteòpata Jordi Zaragoza l'acompanya en l'assistència per recuperar el físic dia a dia. El pilot ha competit en el ral·li més dur i mediàtic del món en els tres continents. La sortida es farà amb una etapa pròleg a Ha'il.

Llovera afronta la prova amb molt optimisme i moltes ganes perquè considera que "és una gran oportunitat". Reconeix que "serà un ral·li dur i complicat" a causa del traçat de les etapes. "Són llarges i hi ha molta sorra", diu. i creu que "les etapes marató estan programades massa aviat". El seu objectiu és superar la quinzena posició de l'any 2020. El seu millor record del Dakar és la tercera participació amb un buggi amb un motor Corvette i amb Alex Haro de copilot. "En algunes etapes la temperatura a l'habitacle del cotxe va superar els 60 graus".

El pilot assegura que no és "capfica" i que surt disposat a gaudir de la prova. En aquesta edició es trobarà amb la seva neboda Margot Llobera que formarà part de l’estructura CMR Group Women Dakar Team, formada íntegrament per dones, i de la qual també formen part Mercè Martí (pilot), Jessica Nebra i Iona Hernández com a mecàniques i Núria Gaja com a coordinadora.

 

Comentaris (1)

Trending