Albert Farré vol continuar al capdavant del futbol base tricolor

L’assemblea de socis de l’FC Andorra, que gestiona la pedrera, va aprovar la convocatòria d’eleccions per al proper 27 d’octubre, amb el 25 de setembre com a data límit per a la presentació de candidatures

L'entitat gestiona el futbol base tricolor.
L'entitat gestiona el futbol base tricolor. FC Andorra

Albert Farré vol continuar al capdavant del futbol fase de l’FC Andorra. Així ho va explicar als socis en l’assemblea general ordinària de l’entitat, que gestiona la pedrera tricolor. La junta ha convocat eleccions per a la seva renovació, que han estat fixats pel 27 d’octubre.

L’assemblea va servir per presentar a tots els associats l’estat de comptes de l’anterior temporada així com els resultats esportius aconseguits pels diferents equips. També es va aprovar el pressupost per a la nova temporada i la quota de soci, que va ser fixada en 30 euros. Tots aquests punts van ser aprovats per unanimitat.

La junta va anunciar també la convocatòria d’eleccions, ja que ha conclòs el seu mandat. Farré va ser escollit l’agost del 2016. Els comicis seran el 27 d’octubre i la data per a la presentació de candidatures s’esgota el 25 de setembre.

Com a mínim, n’hi haurà una. Farré i la seva junta van avançar que la seva voluntat és optar a la reelecció. També va manifestar que estan plenament disposats a tirar endavant un projecte molt ambiciós.

Etiquetes

Comentaris

Trending