Aforament al 40% i sense acreditar estat de salut a l’encontre entre MoraBanc-Reial Madrid

Els socis podran adquirir l’entrada a partir d’aquesta tarda i, el dia 22, es posaran a la venda per a la resta de persones, en cas de no haver complert les 1500 butaques

Comentaris

El MoraBanc estableix 40% d'aforament al seu encontre amb el Reial Madrid
El MoraBanc estableix 40% d'aforament al seu encontre amb el Reial Madrid MoraBanc

El poliesportiu podrà rebre, aproximadament, 1500 persones per a l'estrena a l’ACB del MoraBanc contra el Reial Madrid. D’aquesta manera, s’arribarà al 40% d’aforament, però amb grups bombolla. A més, com a novetat, en aquesta ocasió no caldrà acreditar l’estat de salut per poder accedir a veure el partit. Les entrades es posaran a la venda aquesta tarda, a partir de les 17:00 h, únicament per als socis.

Les mesures sanitàries que s’aplicaran en aquest encontre seran úniques per a aquest dia. Segons ha explicat el director de comunicació, Gabriel Fernández, són aquests partits, contra equips ‘grans’ com el Reial Madrid o el Barça “els que marquen la frontera d’assistència”. Per tant, ha indicat que aquest 40% establert “és una mica diferent”, en el sentit que no es basa en la distància entre butaques, sinó pel manteniment i accés amb grups bombolla. Fernández també ha assegurat que s’estan mantenint reunions amb Govern per intentar recuperar un 100% d’aforament, però, amb acreditació d’estat Covid-19.

Respecte a les entrades, Fernández ha indicat que es tracta d’un partit ‘premium’, per tant, el preu serà de 45 euros, i es podran aconseguir el dia 22, en cas que els socis no les hagen esgotat. Els menors de sis anys tindran accés gratuït, però serà necessari que acudeixin al club per poder traslladar la situació i que se li reservi butaca.

Etiquetes

Comentaris

Trending