Adams amb deu triples de dotze intents acaba amb la resistència del MoraBanc a Bolonya

Els andorrans perden a la pista de la Virtus en un partit on els atacs superen clarament a les defenses (92-81)

Josh Adams llença un triple durant el partit d'aquest dimarts.
Josh Adams llença un triple durant el partit d'aquest dimarts. EUROCUP

La Virtus s'ha imposat al MoraBanc per 92-81  en un partit ajornat de l'Eurocup. Els italians són l'únic europeu que està imbatut i aquest dimarts ha mantingut la ratxa amb Adams, autor de 10 de 12 triples. El MoraBanc encara té un partit pendent amb el Mònaco i diumenge juga a la pista de l'Iberostar Tenerife en partit de la Lliga ACB. Els tricolors seran quarts del seu grup.

La Virtus no s'hi jugava res en el partit al contrari que el MoraBanc que encara podia aspirar a la tercera posició del grup. Tots dos ja estaven classificats pel Top-16. Els locals deixaven descansar la seva figura, Teodosić i Ibon Navarro havia de prescindir de Pálsson per unes molèsties a l'esquena. Sense pressió, el partit ha estat marcat per la superioritat dels atacs sobre les defenses i per les alternatives en el marcador. Aixi en el primer quart s'ha passat d'un parcial de 2-11 pels tricolors a un de 14-2 pels italians.

Debutava el jove Albert Pons i la manca d'intensitat defensiva quedava demostrada en una dada: el MoraBanc ha trigat set minuts en fer una persona. L'intercanvi de cistelles i, especialment de triples, tenia com a protagonista Adams (7 de 8 triples) en el costat italià i Jelinek en l'andorrà. El marcador s'enfilava a xifres poc habituals en els dos equips que en aquesta competició tenen una mitjana de 80 i 75 punts respectivament perquè se n'anaven als vestidors amb 49-47. Els percentatges de tir eren molt alts i també les pèrdues de pilota, set per l'Andorra.

La represa ha continuat amb la mateixa tònica. Pèrdues de pilota, tirs de tres i transicions ràpides amb un parcial de 12-2 i un altre de 0-7 i un 75-69 per tancar el quart en un partit molt obert i espectacular. Adams continuava amb el seu festival de triples i es posava amb un 9 d'11 de triples, un registre espectacular fins que ha hagut d'abandonar la pista per quatre personals. Sy se n'anava a la banqueta lesionat amb 85-78 al marcador i amb una mica més de quatre minuts per acabar. Adams encara signaria un altre triple (10 de 12) i 33 punts.

VIRTUS BOLONYA (92): Adams 33, Markovic 2, Veems 18, Ricci 2, Gamble 2 -cinc inicial- Tessitori 15, Abass 5, Pajola 3, Alibegovic 7 i Hunter 5. 8 de 10 tirs lliures; 24 de 38 llançaments de dos; 12 de 28 triples; 37 rebots (26+11); 22 faltes personals.

MORABANC ANDORRA (81): García  9,. Paulí 5, Jelinek 21, Olumuwiya 9, Sy 4 -cinc inicial-  Hannah 9, Pons 2, Colom 4, Gielo 10 i Llovet 8. 16 de 24 tirs lliures; 16 de 30 llançaments de dos; 11 de 35 triples; 34 rebots (19+15); 16 faltes personals.

Àrbitres: Gkontas, Zamuski i Vyklicky

Parcials: 23-19; 26-28, 26-22, 17-12; 92-81