L’ACB trasllada a desembre els partits ajornats del MoraBanc per culpa del coronavirus

Els duels contra el Retabet Bilbao, el Casademont Saragossa i l’Acunsa GBC es jugaran els dies 3, 11 i 13 del mes vinent

Comentaris

El MoraBanc ja sap quan podrà recuperar els partits ajornats a l'ACB.
El MoraBanc ja sap quan podrà recuperar els partits ajornats a l'ACB.

L’ACB ha donat a conèixer com queda el calendari després dels darrers partits anul·lats a conseqüència de la detecció de diferents casos de coronavirus en diversos equips. Entre ells, el MoraBanc Andorra, que ja ha vist com són tres els duels que s’han hagut d’ajornar. Tots ells es disputaran al desembre.

Així, el primer, el que l’enfrontarà al Retabet Bilbao a la capital basca es disputarà el 3 de desembre, a dos quarts de set del vespre. L’11 de desembre serà el torn de recuperar el partit contra el Casademont Saragossa que es va suspendre el passat cap de setmana. El duel es disputarà a la Bombonera a partir, també, de les 18.30 h.

Per últim, el 13 de desembre l’equip tricolor haurà de viatjar a Sant Sebastià per enfrontar-se a l’Acunsa GBC. El duel, inicialment, s’havia de disputar aquest dissabte però ha quedat afectat pels casos de coronavirus que han afectat la plantilla del MoraBanc.

Cal recordar que, a més d’aquests tres duels d’ACB, el club andorrà tampoc ha pogut disputar un d’Eurocup. Era el que havia de disputar l’equip a Mònaco aquest dimarts.

Comentaris

Trending