El 92% dels abonats del MoraBanc renoven el carnet

El president del club, Gorka Aixàs, ha remarcat “l’orgull” i la satisfacció que suposa aquesta dada, tenint en compte que, per ara, no està garantit que els partits es puguin viure a la Bombonera

Comentaris

Un imatge d'un dels partits de la passada temporada, encara amb públic.
Un imatge d'un dels partits de la passada temporada, encara amb públic.

Els aficionats del MoraBanc Andorra es mantenen fidels als tricolors, malgrat les dificultats provocades per la crisi del coronavirus. Ho demostra el fet que, segons s’ha informat des de l’entitat, el 92% dels abonats de la passada temporada han renovat el seu carnet de cara a la nova, tot i no saber si podran anar a la Bombonera a veure l’equip en directe. La situació ha provocat una enorme satisfacció entre els rectors del club.

“És una fantàstica notícia de la qual ens hem de congratular”, ha afirmat el president, Gorka Aixàs, que també ha remarcat que “el fet que, tot i no poder venir a veure l’equip els nostres seguidors hagin volgut renovar el carnet és un fet que ens omple d’orgull i ens fa estar molt contents”.

Per Aixàs aquest compromís i adhesió dels aficionats “és una mostra de les ganes que tenen de tornar a veure l’equip ben aviat i esperem que segui així com més aviat millor”. El president del MoraBanc Andorra creu que el 92% de renovacions són una demostració inequívoca de la salut social del projecte. “És la prova del cotó. Habitualment estem en un 10% de baixes que després recuperem en la nova temporada i ara lògicament no hem pogut recuperar perquè no hem tingut partits per oferir però el fet és que en aquestes circumstàncies hem tingut menys baixes del normal”, ha comentat.  

El mandatari entén que “quan puguem recuperar la normalitat el ritme de creixement del club tornarà a ser el que teníem les darreres temporades”. Els abonats del MoraBanc Andorra passen a ser socis en renovar amb un carnet  a preu únic de 90 euros. Quan les mesures anticoronavirus vagin permetent l’accés de públic, els socis hauran de comprar les entrades a un preu exclusiu a través del web del club.

Els socis tindran preferència per comprar entrades, ja que la venda només estarà oberta per a ells fins dos dies abans del partit. Si els socis acaben amb les que estiguin disponibles no n’hi haurà més a la venda. “Crec que podem dir que mostres de fidelitat i lleialtat com aquestes per part de la nostra afició ens donen forces per seguir endavant en aquests temps tan convulsos que estem travessant”, ha manifestat Aixàs.

Etiquetes

Comentaris

Trending