Es reajunten just abans de la crisi i acaben estomacant-se i detinguts en ple confinament 

La policia va haver de detenir la nit de dijous a divendres una altra parella per violència recíproca en l’àmbit de la llar

Recreació d'una discussió entre una parella.
Recreació d'una discussió entre una parella.
Ja s’havien separat. Cadascú vivia a casa seva. Però poc abans d’iniciar-se la crisi sanitària pel coronavirus van decidir donar-se una oportunitat. I es van reajuntar. Una parella de mitjana edat, d’aquelles de ni amb mi ni sense mi. Però el confinament els va posar a prova i, aparentment, no l’haurien superat. La policia els va haver de detenir la nit de dijous a divendres i ahir van passar a disposició judicial i van recuperar la llibertat.

Segons diverses fonts, després d’una altra de les moltes discussions que haurien viscut aquests darrers dies de confinament, tots dos haurien passat de les paraules a les mans. I finalment van haver d’acabar intervenint els agents de la policia. Quan els uniformats van arribar al lloc on hi havia hagut el daltabaix conjugal, ja haurien trobat un dels dos integrants de la parella que feia les maletes. S’havia acabat el període de prova de reajuntament.

No obstant això, segons les fonts, la policia va detenir tots dos acusats d’un delicte de violència en l’àmbit domèstic. Tots dos van admetre que s’havien pegat, sense que hi hagués lesions de transcendència. El que no quedava clar és qui hauria iniciat la batussa. Un acusava l’altra i a la inversa. Sia com vulgui, se’ls va aplicar un judici ràpid que, suposadament, el més transcendent que comporta és que a banda de recuperar la llibertat és que hi hagi una mesura d’allunyament. Cadascú tornarà al domicili que ja tenien, per separat, abans de tornar a posar a prova la convivència.

Comentaris (2)

Trending