Es busca lladre de Mac

Responsables d’una botiga especialitzada en informàtica d’Escaldes difonen entre professionals de diversos sectors, com els taxistes, imatges dels dos homes que s’haurien endut un ordinador

Una de les imatges que estan circulant amb els presumptes sospitosos.
Una de les imatges que estan circulant amb els presumptes sospitosos.
Abans de formalitzar la denúncia i fer tota la paperassa necessària, els responsables d’una botiga especialitzada en el sector informàtic han tirat pel dret: després de constatar que el seu establiment havia estat objecte d’un furt, després de trobar a faltar un ordinador (dels coneguts popularment com a Mac, per la seva denominació comercial), han decidit tirar pel dret i difondre les imatges captades per les seves pròpies càmeres de seguretat i mirar si algú pot topar amb els suposats lladregots.

Fonts properes del cas han assegurat que s’espera que en les properes hores es formalitzi la denúncia en seu policial. De fet, els responsables de l’establiment, en trobar a faltar l’ordinador, haurien contactat ja amb el cos d’ordre. Però segons algunes fonts ni tan sols els agents s’haurien desplaçat ja al lloc del fet atès que semblava clar que els sospitosos ja haurien tocat els dos i gaire proves per recollir no hi hauria. En tot cas, les imatges de les càmeres que de ben segur s’ajuntaran a la denúncia si s’acaba interposant.

Per avançar feina, però, els responsables del local haurien fet córrer ja les imatges. Ells directament o per l’efecte xarxa, piràmide o com se li vulgui dir, les fotografies han anat circulant per fòrums de sectors professionals que, per raó de la seva feina, tenen contacte amb molta gent. Des de taxistes, per exemple, a cambrers o persones relacionades amb hotels, bars i restaurants. O a transportistes de diversa índole.

Comentaris (1)

Trending