Clubs esportius miren d’implicar el ministeri d’Esports en el ‘cas Palau de Gel’

Joves jugadors d’hoquei gel escriuen una carta a Sílvia Riva demanant ajuda al Govern perquè no tanquin la instal·lació, “que és de tot un país”

Una jugada d'un partit d'hoquei.
Una jugada d'un partit d'hoquei. ARXIU

Joves jugadors d’hoquei gel han tramès una carta a la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, demanant-li que el Govern s’impliqui per intentar evitar el tancament del Palau de Gel. Els esportistes, d’entre 4 i 12 anys, entrenen en les instal·lacions canillenques i la missiva, escrit en un híbrid de català i francès, ha ‘corregut’ a través de les xarxes socials. En diferents sectors de la societat canillenca s’està fent pressió per mirar de frenar una clausura que hores d’ara no té cap mena de possibilitat de ser reversible.

“Com sabeu el nostre Palau de Gel de Canillo està a unt de tancar i cada vegada estem més pessimistes per la decisió final”, “estem a punt de perdre la nostra il·lusió de jugar internacionalment amb els grans clubs”, “la il·lusió que durant tants anys hem tingut que un dia seríem campions d’Andorra amb un excel·lent equip d’hoquei de gel”. Li demanen a Riva que “no deixeu que la nostra pista de gel es tanqui; és l’únic lloc que tenim per entrenar i és la nostra casa”.

Els infants reclamen l’ajuda de Govern que, ara per ara, no s’ha manifestat en relació amb la qüestió que, realment, no sembla que tingui marxa enrere. La voluntat de la propietat del terreny és recuperar les claus de la instal·lació el 31 de desembre, una vegada el comú hagi procedit a fer el tancament perimetral de l’equipament i hagi desconnectat i retirat els elements de gas que són necessaris per a la fabricació del gel.

Comentaris (1)

Trending