Ensurt sense conseqüències d’un resident gallec que tornava al poble per vacances i s’adorm al volant

L’home, de 68 anys, conduïa un Seat León matriculat al Principat i va topar contra la mitjana d’una autovia ja a la província d’Ourense, però en va resultar il·lès

Comentaris

El cotxe en el lloc de l'accident.
El cotxe en el lloc de l'accident.
Sortosament tot va quedar en un ensurt. Un resident al Principat originari d’un poble de Pontevedra va patir un accident la matinada passada de viatge cap al seu lloc de naixement per passar-hi les vacances. En un punt del desplaçament, ja a la província d’Ourense, l’home, de 68 anys, va perdre el control del vehicle va sortir de la calçada i va col·lidir amb la mitjana, afortunadament sense que l’accident suposés gaire més incidència que uns pocs danys materials. Segons els responsables del departament de Trànsit de la zona, l’home s’hauria adormit al volant.

Segons que publica el diari La Región d’Ourense, el sinistre va passar poc abans de 2/4 de 6 del matí d’aquest diumenge quan el Seat León conduït pel resident natural de Silleda, municipi al qual es dirigia per passar-hi les vacances, circulava per l’autovia A-52, que enllaça les poblacions de Benavente i Porriño. L’home viatjava en direcció Ourense quan en terme municipal de Sandiás, de la mateixa província, va adormir-se momentàniament al volant, va perdre el control del vehicle i va anar a parar contra la mitjana. Una dotació de Trànsit i una ambulància es van desplaçar fins al lloc dels fets per constatar l’incident. Però per sort tot va quedar en no-res, l’home va sortir il·lès i fins i tot va refusar l’assistència mèdica.

Etiquetes

Comentaris

Trending