Ensurt al carrer Bonavista per la caiguda de fragments d’una façana

(AMB VÍDEO) Els bombers han hagut de traslladar-se al barri de Ciutat de Valls de la capital enmig de la indignació perquè fa temps que dura la situació per la deixadesa de la propietat

-
-
Els bombers han hagut de sanejar aquesta tarda una façana lateral d’un edifici del carrer Bonavista d’Andorra la Vella, al barri de Ciutat de Valls, d’on s’han desprès diversos blocs de l’arrebossat. No és la primera vegada que passa tot i que aquest cop ha tingut una major incidència encara que sortosament no s’ha hagut de lamentar cap dany personal. 

L’incident ha succeït pels volts de les 5 de la tarda i s’ha hagut de tallar el carrer perquè els agents del cos de salvament i extinció d’incendis poguessin parar degudament el seu camió escala i poguessin treballar. Han estat una hora i mitja ben bona per deixar la façana sense perill de despreniment immediat tot i que segons algunes fonts el succeït seria imputable al mal manteniment de la paret.

Els veïns de la zona haurien mostrat la seva profunda indignació per la situació. La propietat de l’edifici, segons les fonts, seria plenament conscient de la situació. De fet, faria més d’un any que de tant en tant hi ha algun que altre ensurt, encara que no de les dimensions de la d’avui. Una vegada sanejada la façana, s’ha precintat una zona de protecció.

 

Comentaris

Trending