Enèsima intervenció al pont de les Bons per evitar que els camions hi quedin enganxats

Després de diferents actuacions infructuoses, finalment s’ha decidit rebaixar els murs un metre i mig per cada banda i resoldre definitivament el problema

-
-
El pont de les Bons hauria de deixar de ser un problema, en breu, per als camions de gran tonatge que es veuen obligats a passar-hi per tal d’anar a algun dels grans magatzems que hi ha a la zona. El comú ha posat en marxa l’enèsima intervenció arquitectònica, que s’espera que sigui l’última, per tal de mirar d’evitar que cap més tràiler hi quedi enganxat amb amb la conseqüent dificultat que comportava, més enllà dels desperfectes que podien ocasionar.

Des de fa temps, alguns anys ja, que es fan actuacions al pont per mirar d’evitar el difícil pas dels vehicles de gran tonatge. Al final, i davant del clamorós problema que suposava i el fet que si estigués intervenint dia sí dia també, amb els retrets que això suposava per a la corporació, s’ha decidit dur a terme una actuació de més calat i posar fi al fet que els camions hi quedessin encallats quan s’obrien per encarar-se cap als magatzems de la zona. 

Cada vegada que un camió s’hi quedava bloquejat, enganxat, s’aixecava la placa de ferro Corten que hi ha al damunt del mur. La solució que s’ha adoptat, que en principi ha de ser la definitiva, és rebaixar els murs existents un metre i mig per banda i així es preveu que els tràilers no s’hi encallin més.

Comentaris (3)

Trending