En marxa les obres per crear un pas alternatiu a l’entrada de Fontaneda

Un tram de nou vial de vuitanta metres de llargada per quatre d’amplada permetrà evitar la zona malmesa

-
-
Les obres que han de permetre garantir una entrada i una sortida segura al poble de Fontaneda, a Sant Julià, ja estan en marxa. S’està obrint un tram de vial a l’entrada del quart de vuitanta metres de llargada per quatre d’amplada. Aquest accés permetrà evitar la zona de carretera malmesa i que perillava seriosament d’esfondrar-se.

Els treballs s’han iniciat aquest dilluns amb la retirada d’alguns arbres i l’esplanació del terreny. Es tracta d’una solució provisional que permetrà el pas alternatiu a l’altura del punt quilomètric 5,6 de la carretera. Els vehicles lleugers hi podran passar amb total seguretat. Tot i que la titularitat de la via és del comú de Sant Julià de Lòria, és el Govern qui s’ha de fer càrrec del seu manteniment. 

En les darreres setmanes s’ha detectat un deteriorament sobtat de la calçada, i mentre no es procedeixi a la licitació de les obres definitives de millora de la calçada previstes a la llei de pressupost que es troba a tràmit parlamentari i actualment en curs de redacció de projecte, el Govern ha decidit fer-hi una actuació provisional que permeti el trànsit de vehicles lleugers per la zona amb la màxima seguretat possible.

IMATGES: COMÚ DE SANT JULIÀ

Comentaris

Trending