En marxa les obres per col·locar les proteccions antiterroristes

Tant a l’avinguda Meritxell com a la Carlemany ja hi ha punts on s’han col·locat els espais on s’activarien els ginys en cas de necessitat

-
-
Les obres civils necessàries per col·locar les proteccions antiterroristes a l’eix comercial per excel·lència del Principat, les avingudes Meritxell i Carlemany, ja estan plenament en marxa i són visibles. Diversos punts de les dues avingudes estaran equipats amb els ginys que s’activarien en cas de necessitat. En principi, és la policia qui gestiona les barreres.

Dos dels indrets on s’han fet ja els treballs i on es col·locarien algunes de les principals proteccions és a l’entorn de la plaça de la Rotonda i al carrer de la Unió d’Escaldes. La voluntat inicial és que siguin operatives, si calgués, i s’espera que no calguin, pel pont de la Puríssima. De fet, el comú d’Escaldes, que juntament amb el d’Andorra la Vella són els que han licitat els treballs, es manté plenament al marge de l’actuació per no acabar fent un efecte reclam. Ha estat el cos d’ordre qui amb altres experts ha analitzat i decidit quins són els punts més adients per col·locar-hi les barreres.

Comentaris (1)

Trending