En marxa les 184 places del nou aparcament comunal a tocar la Dama de Gel

Els operaris contractats pel comú de la capital acaben la feina just una setmana abans de la Fira d’Andorra la Vella i s’amplia l’oferta d’estacionament

Comentaris

Una imatge de l'espai habilitat pel comú i que ha entrat en servei aquesta tarda de divendres.
Una imatge de l'espai habilitat pel comú i que ha entrat en servei aquesta tarda de divendres.
El nou aparcament Valira, situat en un terreny de sis mil metres quadrats adjacent a la Dama de Gel, s’ha obert aquest divendres per la tarda, fent bons així els pronòstics del comú, que pretenia posar-lo en servei, a tot estirar, per la Fira d’Andorra la Vella. L’equipament disposa de 184 places, de les quals 176 són de rotació, 6 estan reservades a persones amb mobilitat reduïda i 2 són per a vehicles elèctrics. 

El pàrquing Valira es posa en marxa per donar resposta a la necessitat de zones d’aparcament al centre de la parròquia, sobretot durant els mesos en què el pàrquing del Parc Central acull esdeveniments com l’esmentada fira i els muntatges estivals que ara per ara Andorra Turisme té encomanats al ‘Cirque du Soleil’. 

Precisament, el pàrquing entra en funcionament una setmana abans de l’inici de la Fira i, juntament amb el de l’Estació Central -annex l’estació nacional d’autobusos (105 places)- i el Parc Central 2 (111 places), donarà servei al centre de la parròquia. Queda per veure com es resol la gestió de l’espai que ocupava l’antiga estació d’autobusos, a la confluència dels carrers Riberaygua amb l’avinguda Tarragona.

El nou aparcament Valira funciona les 24 hores. Com la resta de pàrquings públics de la parròquia, ofereix mitja hora gratuïta d’estacionament i una hora amb la targeta PK, que es pot adquirir a l’aparcament vertical de Prat de la Creu, el comunal ‘de tota la vida’.

Comentaris

Trending