En estat greu una nena atropellada per una moto quan travessava sense mirar a Erts

La menor, de set anys, ha de ser intervinguda quirúrgicament d’una cama i presenta, també, lesions maxilofacials de les quals se n’ha de veure l’evolució 

-
-
Una nena de set anys ha resultat ferida de gravetat en ser atropellada per una motocicleta que circulava degudament per la carretera general CG-4 a l’altura del Prat de la Solana, a Erts. L’accident ha passat vint minuts després de les 3 de la tarda quan la menor descendia d’un vehicle i ha volgut creuar la calçada aparentment sense prestar atenció. Hores d’ara la nena està sent intervinguda. 

La menor presenta una fractura en una cama, per la qual està sent operada i, també, lesions maxilofacials respecte de les quals caldrà que se li’n faci un seguiment però, per ara, es descarta una intervenció. Tot i la gravetat de les ferides, estaria fora de perill tot i haver sofert un bon ensurt. L’accident ha tingut lloc just al punt quilomètric 1,5 de la carretera CG-4. 

La menor hauria sortit a les 15.23 d’un vehicle i ho hauria fet per la porta que donava just al cantó de la calçada. Hauria travessat de cop la carretera en un punt no senyalitzat per fer-ho agafant totalment de sorpresa el conductor d’una moto Suzuki Marauder VZ800, amb matricula andorrana.

 

Comentaris

Trending