En Comú per Ordino es presenta com l'opció continuista

Aporta una llista amb experiència i recorda la bona sintonia amb Govern per fer projectes

-
-
En una parròquia com Ordino amb quatre llistes, En Comú per Ordino amb l'actual cònsol major Josep Àngel Mortés al capdavant es presenta com la candidatura de la continuitat, amb noms amb experiència i la bona sintonia amb Govern que permet treballar conjuntament en diversos projectes de la parròquia com l'eixamplament de la CG3.

La candidatura agrupa Acció Comunal d'Ordino (ACO), Demòcrates, Liberals i Progressistes-SDP i transforma en una llista conjunta la bona entesa que hi ha hagut amb la minoria durant el darrer mandat. Mortés ho ha definit "com una suma de forces polítiques on són importants els noms i no els colors". L'objectiu és "treballar per un bé comú que és la parròquia d'Ordino", diu l'actual cònsol major i en aquest sentit compta amb la col·laboració del Govern que compta amb integrants de dos dels partits de la candidatura, Demòcrates i Liberals.

La col·laboració s'ha concretat durant els anys en millores a la parròquia com el Camí Ral, l'aparcament de la Cortinada, o l'inventariat dels béns de Casa Rossell. També continuarà la col·laboració amb la parròquia de la Massana que permet, segons Mortés, "fer coses que no tinguin tan cost per al ciutadà i aprofitar la proximitat que hi ha entre les dues parròquies".

Amb tot, no es consideren favorits i consideren que "hauran de treballar molt per fer arribar el missatge". Mortés ha aprofitat per fer balanç dels seus quatre anys de mandat. "Vam començar amb una situació molt complicada i l'hem aconseguit revertir".

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending