Empresonada la dona detinguda després de robar dilluns en un pis de Canillo

En aquesta ocasió hauria accedit per la força en almenys set domicilis; el 2014 va ser enxampada per diversos vianants després que se la descobrís in fraganti d’un habitatge de la plaça Guillemó

Botí localitzat a la detinguda quan se la va arrestar ara fa cinc anys.
Botí localitzat a la detinguda quan se la va arrestar ara fa cinc anys.
La dona detinguda dimarts després que el dia anterior hagués robat en un pis de Canillo ha estat empresonada. No és la primera vegada que acaba a la Comella. Ni tampoc el primer cop que ve al Principat a robar. Sempre amb el mateix sistema -forçar portes de domicilis- i sempre buscant el mateix: joies i diners. En aquesta ocasió la policia li atribueix almenys set furts amb força en diferents domicilis del Principat. Fa cinc anys pràcticament exactes que ja va ser enxampada, literalment, després que se la descobrís sortint d’un habitatge de la plaça Guillemó d’Andorra la Vella i sentint-se descoberta llancés ella mateixa part del botí que havia aconseguit.

La reiteració delictiva evidentment que ha estat tinguda en compte per la Batllia per enviar-la sense dubtes a la presó. L’anterior ocasió ja havia estat ingressada al centre penitenciari. Però la seva estada va ser més aviat curta. Aquest cop es passarà més temps entre reixes. Es tracta d’una dona de nacionalitat macedònia i resident a França que en l’actualitat té 46 anys. No té altre ‘modus vivendi’, pràcticament, que robar. La policia avalua en 70.000 euros el perjudici causat aquest cop, amb episodis de robatoris que s’haurien iniciat el mes de maig.

La dona venia a Andorra amb el seu vehicle, s’allotjava en un hotel del Principat, cometia uns quants furts i després tocava el dos. Altre cop cap a casa. I després a la inversa al cap d’un temps. Com a mínim en dues o tres ocasions aquesta vegada. Sempre mirava d’accedir en pisos on no hi hagués ningú. Prou recordava que en l’anterior ocasió, a la plaça de les Arcades, va ser justament una llogatera que accedint a l’edifici en el qual havia accedit en un dels pisos, es va originar la seva detenció. Van ser els vianants mateix els que la van retenir. Aquest cop la policia ha hagut d’estar més a sobre del cas.

A Canillo, dilluns, hi va robar un rellotge i diners. Quan se la va descobrir l’endemà, al cotxe amb el qual hauria vingut a Andorra a fer-hi estada i cometre delictes s’hi va trobar el rellotge. Dels diners, en principi, cap rastre. Joies, diners i rellotges eren el seu objectiu principal. El 2014 era el mateix. Va sortir del pis de la plaça Guillemó amb tot d’objectes a les mans i la dona que entrava a casa, en veure l’escena va començar a cridar i a perseguir la desconeguda. Veient-se sorpresa va decidir desprendre’s d’unes quantes joies i diners, tot pensant que així distrauria la perseguidora i podria escapolir-se. Però al carrer altres ciutadans la van enxampar i van retenir-la fins que diverses patrulles de la policia van acudir al lloc i la van detenir formalment. Va acabar a la Comella, com en aquesta ocasió.

Comentaris

Trending