Vuit empreses i entitats andorranes participen al Mobile World Congress

Mostren els seus projectes i efectuen reunions en l'estand d'Andorra Business a la Fira Gran Via

Comentaris

Jordi Gallardo conversa amb Anna Estel, amb mascareta negra, amb Judit Hidalgo d'esquena, aquest dimarts
Jordi Gallardo conversa amb Anna Estel, amb mascareta negra, amb Judit Hidalgo d'esquena, aquest dimarts ANDORRA BUSINESS

Andorra Business participa, per segon any consecutiu, al 4 Years From Now (4YFN), l’esdeveniment internacional per a 'startups' que s’emmarca dins del’exposició més gran de món per a la indústria mòbil, el Mobile World Congress, que se celebra fins dijous a Fira de Barcelona. 

L’entitat compta amb un estand on explica les oportunitats d’inversió a Andorra i també ha facilitat que vuit empreses i entitats del país (Niu Andorra Telecom, Naos, Airnex, Freemindtronic, PurpleDye, Imporex, Job and Play i Iniced) puguin mostrar en aquest espai els seus projectes i establir reunions professionals.

Paral·lelament, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo ha estat l’encarregat de fer una presentació pública a l’estand del Tech Barcelona, dels darrers projectes que es treballen al país. Gallardo ha destacat que “el nostre objectiu és connectar clients, socis comercial, inversors, startups i empreses que aposten per la innovació com a motor de desenvolupament corporatiu, social i humà”, i ha afegit que “des de fa anys percebem que l’acollida dels projectes andorrans és excel·lent i participar en esdeveniments d’aquest tipus ens posiciona com un pol d’atracció per a projectes tecnològics i emprenedors”.

Per la seva banda, la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha explicat que “les empreses andorranes que ens acompanyen, principalment emergents, tenen l’oportunitat de connectar amb inversors i grans corporacions. En aquesta vuitena edició del 4YFN hi participen més de 600 i esperem que puguin establir importants contactes professionals com va passar l’any passat”. El ministre Gallardo, acompanyat del secretari d’estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, també han aprofitat la seva presència al 4YFN per mantenir diverses reunions de treball amb l’ambaixadora del Canadà, Wendy Drukier, la cònsol general dels Estats Units, Katie Stana, i representants del govern quebequès, entre d’altres i atendre a mitjans de comunicació.

El 4 Years From Now és una de les fires d’emprenedors i innovació més importants a nivell internacional. En aquesta vuitena edició que es desenvolupa al pavelló número 6 de la Fira Gran Via, hi participen més de 600 empreses emergents, i les temàtiques principals són: l’humanisme tecnològic i com impacta a la societat, ments creatives i oportunitats de finançament.

Comentaris

Trending